Foto van een New Holland T 7.270, vorige week maandag is de sleepslang geweest, die heeft de laatste 25 bunder gedaan. De eerste 15 bunder de 16de direct s nachts gedaan, zaterdag de laatste kopakkers

New Holland T 7.270

+3
johndeere6230
Foto van een New Holland T 7.270, vorige week maandag is de sleepslang geweest, die heeft de laatste 25 bunder gedaan. De eerste 15 bunder de 16de direct s nachts gedaan, zaterdag de laatste kopakkers en geren gedaan welke ik toen had laten zitten. Mooi op tijd de mest erop zo 👌
marco2250
@johndeere6230 nikszelf meer met eigen tank?
johndeere6230
@marco2250

In eerste instantie niet, hydromotor is lek en is het ons niet waard hem weer te repareren, aangezien er nog wel wat meer niet helemaal pluis is aan de bemester.

Daarbij, hoe snel/ goedkoop ik het nu met deze tank heb weggereden kun je zelf niet gauw voor rijden.
casejxu
@johndeere6230 als ie bij oudijzer gaat hoor ik t wel😜
+1
johndeere6230
@casejxu

Zal het in gedachten houden 😜
deJong
@johndeere6230

Dat heb ik ook.

Of ik moet mijn tank grondig onderhoud geven. En er zelf mee opweg...

Of ik breng hem naar de veiling...
+1
BEboer
@deJong voordeel is dat hij laatste tijd meer waard geworden is door gwn te laten staan id schuur 😂
johndeere6230
Quote Reactie van @deJong:
Of ik moet mijn tank grondig onderhoud geven. En er zelf mee opweg...

Als het niet te veel kost kan het beide natuurlijk. Ben hier zelf regelmatig met deze combi op pad, dus kan hem dan net zo snel even mee naar huis nemen.

Nu alles bij elkaar in ruim 7 u tijd 400 kuub weggereden. Ondanks dat ik een groot gedeelte van de tijd met de zuigslang aan de gang ben geweest, zuigarm had storing..

Reacties

+1
Ruben-Wind
Poah mooie tank😜👌🏻👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!