Fendt 722 Vario met Veenhuis Rotomax. (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 14-03-2023 om 13:41:43, met 4 reacties.

Fendt 722 Vario

1.423 foto's van @FerreV

+2
FerreV
Fendt 722 Vario met Veenhuis Rotomax. (2023)

Reacties

T.Tanis
Toppertje 😃
bart-spies
Werkt dat mooi zo'n systeem? kan me voorstellen dat met een volle rol de combi nog steeds vrij aan het gewicht is, maar je een besparing hebt op het leeg terugrijden en vullen, en het niet meer slepen met een slang.
FerreV
Ik vind dit persoonlijk het mooiste systeem. Gewicht is rond de 20ton met volledig volle rol. Dat is iets meer als gewone sleepslang en vergelijkbaar met lege zelfrijder. Maar het niet verslepen van de slang is toch wel wat netter werk dat je afleverd. En zoals op de bijgevoegde foto te zien is mag je ook bij langere slanglengtes de trekkracht niet vergeten. Dan heb je op de achteras ook best wat gewicht denk ik. Ook sneller opstarten is zeker ook voordeel en bij het afwerken op kopakkers ook iets flexibeler.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 722 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!