Afgelopen zaterdag weer een begin gemaakt met het paasvuur in Bekveld.. Foto is geplaatst door Wimariete op 20-03-2023 om 06:43:47, met 10 reacties.

Atlas 140W

287 foto's van @Wimariete

+9
Wimariete
Afgelopen zaterdag weer een begin gemaakt met het paasvuur in Bekveld.

Reacties

+2
jan-kees same
Dat zijn mooie klusjes wim 👍,dan kom je mooi van je takken af😆
+1
WaterDeutzer
Met handtekeningen onder de stikstofberekeningen?🙈
+2
Wimariete
@WaterDeutzer Inderdaad Nico. Alle stikstof wordt berekend. Van 2500 m3 snoeihout tot alle trekkers en kraan. Alles wordt aangeleverd bij de provincie.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Wimariete:
Alles wordt aangeleverd bij de provincie.

Drama!
+2
wim-same
@Wimariete en de stikstof die de ambtenaren uitstoten, en hun auto's, om dit te beoordelen ?
+5
Wimariete
@wim-same Nee die stoten geen stikstof uit. Alleen maar broeigas. Omdat ze de hele dag op hun gat zitten en onzin bedenken 🤢
+3
husky
@Wimariete je word er toch niet goed van... ik vraag mij af hoe schiphol er mee weg komt
+2
wim-same
@husky dat weet ik wel hoor. Als ministers klaar zijn, krijgen ze allemaal banen bij die grote bedrijven. Niet voor hun kennis over dat bedrijf, maar om te lobbyen. En daarom is er nu die ongelijkheid.
+3
peter-witvliet
Ze zijn nu toch beschermd met een cultureel erfgoed papiertje? op Texel waar ik woon hebben we Meierblis, die is wel beschermd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 140W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!