Foto van een Joskin Bemester. De laatste droge jaren wel eens gedacht of we destijds niet beter een paar m3 meer hadden kunnen bestellen, maar in jaren als deze toch weer blij met de 9m3. De laatste h

Joskin Bemester

228 foto's van @Herbert

+7
Herbert
Foto van een Joskin Bemester. De laatste droge jaren wel eens gedacht of we destijds niet beter een paar m3 meer hadden kunnen bestellen, maar in jaren als deze toch weer blij met de 9m3. De laatste hoogveenpercelen zijn zeiknat, op sommige plekken golft het water voor de banden uit de zode, maar het loopt er verder zonder schade over. Wel eens vaker in deze situatie bemest en je ziet er eigenlijk niks van terug in de grasgroei. Dus voor structuurschade ben ik niet zo bang. Bijzondere grond dat hoogveen.

Reacties

+1
Herbert
Keer wat anders dan weidevogels🤣

(klik om te vergroten)

BEboer
@Herbert gooi maar wat extra kunstmest want ben al benieuwd naar de triple maaier bevindingen 😂😅
+1
Herbert
@BEboer haha nou en anders ik wel. Gaat nog lastig worden de rust te bewaren de komende weken🤣 Op dit perceel zal die de eerste snede niet in actie komen. Gebruik ik vaak als stalvoerperceel. Zitten aardig wat verwaarloosde greppels in dus dat is met maaien schudden en harken niks waard.
caseboy
Mooie compacte combinatie zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!