Tijdens het opschakelen naar 8ste versnelling sprong de Agriomatic hendel opeens uit de transportgroep. Oorzaak bleek een losgekomen spanstift op de schakelvork van 4-8 te zijn (rode pijl). Deze duwde

Mc-Cormick D 439

443 foto's van @tffkab

+3
tffkab
Tijdens het opschakelen naar 8ste versnelling sprong de Agriomatic hendel opeens uit de transportgroep. Oorzaak bleek een losgekomen spanstift op de schakelvork van 4-8 te zijn (rode pijl). Deze duwde de vork van de transportgroep mee. Spanstift was niet gebroken maar wellicht versleten na 58 jaar noeste arbeid. Stift is ondertussen vervangen. Nog iemand tips waarop te letten, nu mijn D439 met de tanden bloot ligt?

Reacties

brauheist
Het is een vrij simpele versnellingsbak, als de tanden goed ogen en de agriomatic goed werkt kun je daar verder niks, want ga er vanuit dat je enkel het schakel deksel eraf hebt?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!