Foto van een Fendt Accessoires op zoek naar een trekhaak voor de 312 om in de snelverstel slee te doen. Deze automaat trekhaak gevonden.Stond ook nog een leuk automaatje bij..Die past aan de 305.

Fendt Accessoires

1.675 foto's van @Fendt926Driver

+1
Fendt926Driver
Foto van een Fendt Accessoires op zoek naar een trekhaak voor de 312 om in de snelverstel slee te doen. Deze automaat trekhaak gevonden.
Stond ook nog een leuk automaatje bij..
Die past aan de 305.
+1
casejxu
@Fendt926Driver perfect zoiets. Vind ze alleen meestal te duur om voor de heb te hebben en heel af en toe te gebruiken😅
+1
Fendt926Driver
@casejxu 150 euri.
Vondt ik in ieder geval niet te veel.
+1
casejxu
@Fendt926Driver jii wel weer😅😅 dat het ik nou (bijna) nooit

Reacties

+3
Hier zat de snelkoppelbek bij deze trekker toen we hem kochten. Al langer het idee gehad om hem in het gewicht te maken, maar dan wel zo dat hij er weer afgepakt kon worden om hem in de normale rails te kunnen gebruiken. Daarbij wilde ik hem sterker bevestigd hebben dan de lullige 2 m10 moertjes waar het traditionele bekje mee vast zat.

Kameraad zit in de metaalbewerking en heeft dit even gefabriceerd, gaat een genot worden met de nieuwe balen wagen

(klik om te vergroten)

+1
casejxu
@Deutz 8006spezial ja dis ideaal zo! Nieuwe kar gekocht?
+2
@casejxu in september liepen we tegen wat aan, oude kar nog best kunnen verkopen. En wilde me alleen kunnen redden met balen laden zodat het werk sneller aan kant is en ik nog weer bij een ander inspringen kan.

(klik om te vergroten)

710 bkt banden, 12 balen onder, sluitlaag van 6. Mooi vrachten van 18 balen mee nemen.
+1
casejxu
@Deutz 8006spezial kijk! Dan heb je het helemaal voor elkaar. Met zoveel balen moet je ook niet willen kloten natuurlijk
+2
@casejxu 15 jaar met 2 man(trekkers) en een verbouwde deutz f570 wagen gereden.
Frame balken van die wagen verstevigd, geremd tandem er onder gemaakt. Maar toen liep er altijd wel arbeid om balen te rijden met zen 2en. Nu is dat anders en wordt het wat een geknoei. Dus als je dan wat ziet en de prijs is leuk dan moet je soms even toe slaan.
RolandK
@Deutz 8006spezial Waar lopen die draadeinden naar toe ? plaat aan de andere kant ? Verlichting ook nog verlengen naar gewicht ?
@RolandK die lopen naar een dikke strip met oog, deze zitten om de stang waar de hefkogels ook op zitten. Met het draadeind iets op spanning gezet. hij zit in het midden ook nog vast op de plaats van de m10 bouten

Wagen heeft een beetje overdreven verlichtingskabel en remslang, dat komt nu wel goed uit. Past mooi zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Accessoires ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!