Foto van een John Deere 1120 ook vandaag weer wat aan het knutselen geweest een nieuwe bovenbalk voor de beugel gemaakt deze is wat breder dan de originele overigens wel volgens de orginele maten deze

John Deere 1120

+3
JvH 1120
Foto van een John Deere 1120 ook vandaag weer wat aan het knutselen geweest een nieuwe bovenbalk voor de beugel gemaakt deze is wat breder dan de originele overigens wel volgens de orginele maten deze waren namelijk in twee breedte maten leverbaar.

Reacties

+2
JvH 1120
De originele bovenbalk deze is 690mm de nieuwe is 792 mm op de oude zit nog vaag de originele Stikker nu dacht ik dat er hier iemand was die deze had laten namaken als die gene er nog heeft heb ik hier wel interesse in.

(klik om te vergroten)

+1
JvH 1120
Inmiddels gevonden wie een Stikker had laten maken heeft er voor mij nu ook een laten maken dus dat kunnen we ook weer van het lijstje schrappen 😁

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!