Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat. De 6930 had geen zin in maaien, een stel foutcodes en dat was niet effe snel op te lossen. Dan moet het ouwe beestje er maar weer tus

John Deere 6910

324 foto's van @GerbertXL

+6
GerbertXL
Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat. De 6930 had geen zin in maaien, een stel foutcodes en dat was niet effe snel op te lossen. Dan moet het ouwe beestje er maar weer tussen. Je merkt toch wel dat ie wat minder te vertellen heeft.

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Wel mooi dat hij het gewoon kan anders had je zwaar het nakijken 😅
+8
GerbertXL
@2850Johndeere6R zeker weten. Het is een nogal overdreven dat ik 3 trekkers heb met fronthef en aftakas maar met zoiets heb ik er weer plezier van. Als je ouwe meuk hebt kun je maar beter véél ouwe meuk hebben 😀
2850Johndeere6R
mf 6150
Heeft dus gewoon een beetje hulp nodig van moeder natuur😜
+4
GerbertXL
+1
PieterA
@GerbertXL Leuk filmpje!
ford8630power
@GerbertXL Aspirant youtuber?
+1
GerbertXL
@ford8630power ja dik geld verdienen en dan kan ik misschien een fatsoenlijke trekker kopen 😄
CaseCS130
Weet je al wat meer wat er mis is met de 6930?
+1
GerbertXL
@CaseCS130 nee nog niks mee gedaan. Met de regen die deze week voorspeld is moet ik wel tijd ervoor hebben.
+1
GerbertXL
@CaseCS130 Het viel mee, een opgesloten luchtbel. Ik heb een klein lek in de radiateur en die is van de winter waarschijnljk heel rustig aan leeggelopen. Vracht koelvloeistof erbij, ontluchten en we draaiden weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!