Reed net over de weg, 1 van mn kids ging er even achteraan met zn drone 😄Als hij beelden van iemand maakt die op het land bezig is dan vraagt die netjes toestemming ( mket die van mn vrouw en mij)

Case IH Magnum 275

853 foto's van @John k

+8
John k
Reed net over de weg, 1 van mn kids ging er even achteraan met zn drone 😄

Als hij beelden van iemand maakt die op het land bezig is dan vraagt die netjes toestemming ( mket die van mn vrouw en mij) en hij vraagt of hij ze een paar fotos moet sturen van de beelden die hij maakt.
Ik wil geen gezeur in de buurt 😄
+1
mf 35x
@John k prachtig 👌

Reacties

+3
maikwolsink
Kwam zijn account tegen op tiktok, hij maakt geweldige beelden met zijn drone.
+2
valmet6400power
@maikwolsink
Zal ook geen drone zijn van 100 dollar denk ik? @John k
+4
John k
@valmet6400power nee, ik meen omgerekend 500 euries.....maar hij heeft hem zelf betaald en hij heeft er schik mee ( nee, ik mag er biet mee spelen, hij denkt dat ik hem crash 😁😁)
+1
mf 35x
@John k dat is nu jammer. Er zit toch niemand in. Dus als die crasht dan is het hooguit blikschade😆😆😆 vallen doen ze altijd naar beneden, dus opzoeken moet ook geen probleem zijn😂
valmet6400power
@John k
Haha en jij krijgt dan deze plaatjes dus dan is ieder blij toch 😃
Jotke
Quote Reactie van @John k:
@valmet6400power nee, ik meen omgerekend 500 euries.....

Heb er ook ooit een van rond die prijs besteld. Ding is niet eens volledig uitgepakt geweest. Dacht dat ie al een beschadiging had en was me toch wat te ingewikkeld.

Misschien ooit nog eens. Al schijn je als ik het goed heb zo'n kleine tegenwoordig ook al te moeten registreren bij de overheid of weet ik waar als je geen gezeik wilt.
John k
@maikwolsink geen idee wat die daar allemaal plaats maar dat maakt me ook niet uit 😉
+4
new holland koen
@maikwolsink Klopt idd, mooi om te zien!
[tiktok]https://vm.tiktok.com/ZGJHrouU6/[/tiktok]
deufi
Prachtige opname.
Jotke
Prachtig plaatje!👌🏻🚜
bart99
Complimenten aan je zoon 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 275 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!