Foto van een Claas Europa, van bouwjaar 1965. Als kleine jongen was ik al gefascineerd door combines. De droom om zelf een te bezitten is nu ook in vervulling gekomen. Al wordt het nog een heel projec

Claas Europa

28 foto's van @raymond-sweertman

+8
raymond-sweertman
Foto van een Claas Europa, van bouwjaar 1965. Als kleine jongen was ik al gefascineerd door combines. De droom om zelf een te bezitten is nu ook in vervulling gekomen. Al wordt het nog een heel project om deze draaiende te krijgen..

Reacties

+3
wilbertkw
Proficiat mooie en bijzondere machine om in je bezit te hebben 👌 ook de bedoeling om er daadwerkelijk mee te werken of tijdens oogstfeesten mee te doen?
+4
raymond-sweertman
@wilbertkw Het uiteindelijke doel is dat de machine daadwerkelijk in goed werkende staak komt te verkeren en inzetbaar wordt voor hobbymatig gebruik. Daarnaast is machine uiteraard geschikt voor oogstfeesten!
+1
steyrlanzboy
Mooi
+2
Gavrie Willemsen
Proficiat, als hij maar wat compleet is. Stukken namaken is den des te makkelijker
+2
raymond-sweertman
@Gavrie Willemsen Meeste is compleet, daarnaast een complete Claas Columbus als onderdelendonor welke voor 80% technisch gelijk is.👌🏻
+2
brauheist
Mooi, komt niet uit de buurt zo te zien
+3
Gavrie Willemsen
@brauheist oh ja, die bergketens op de achtergrond
+2
raymond-sweertman
@Gavrie Willemsen Nee klopt ze hebben nog een hele reis voor de boeg. Staan nu nog in Slowakije.
+2
Towaberg
Woon jij in buitenland? Of was er kortbij niks te vinden?
+2
raymond-sweertman
@Towaberg Nee ik woon niet in het buitenland, maar goed afgelopen zomer in Slowakije geweest en deze stonden daar in een achtertuin. Daarnaast zie je dit type in Nederland niet veel voorbij komen.
Towaberg
@raymond-sweertman ik heb er
Kameraad die een Columbus heeft, met perkins 4cilinder! De Europa vind ik persoonlijk wel mooier, omdat hij meer het kleine broertje is van de matador. En dat is mijn favoriete combinemooiere
+2
raymond-sweertman
@Towaberg Op een matador heb ik mijn eerste meters gemaakt, en de Europa is inderdaad het kleine broertje. De verschillen tussen de Columbus en Europa zijn verder klein.
+2
Towaberg
@raymond-sweertman ik ben in alle geval fan van deze generatie claas combines😉
+1
Gerrit GBo
Mooi project!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Europa ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!