Foto van een Cassella Hydro Yet gister de voor ons nieuwe haspel opgehaald. Begint toch langzaam hier wel erg droog te worden. Voordeel van de laatste eerste sneede is dat wij al weer wat hergroei is

Nieuwe aanwinst

THOMMY-TURBO
Foto van een Cassella Hydro Yet gister de voor ons nieuwe haspel opgehaald. Begint toch langzaam hier wel erg droog te worden. Voordeel van de laatste eerste sneede is dat wij al weer wat hergroei is en de zon van Afgelopen week niet op de kale stoppel brand.

Reacties

MaxxuM4ever
Zo das een beste, hoe lang zijn jullie percelen?
+1
THOMMY-TURBO
@MaxxuM4ever even een foto bij gevoegd hoe ik het bedoel. Er loopt een koeienpad midde. Door de kavel een naast de oude ondergrondse leiding. Dus we rijden nu ook best veel over de kopakkers. Als dit verlegd word gaan we ook van grof gerekend 2100 meter kopakker naar 900 meter kopakker.

(klik om te vergroten)

In het rood de oude ondergrondse leiding. En in het geel hoe we de oude haspel uit trokken trekke. Van 220 meter in 10 uur. In het donker blauw de nieuwe ondergrondse leiding en in het licht blauw de nieuwe haspel opstelling 530 a 550 meter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cassella Hydro Yet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!