Helaas hebben we de 152 een tijdje moeten missen maar gelukkig is ie weer terug! De hef wilde heel slecht zakken en m'n pa had ook het idee dat ie iets door bleef pompen. Daarom wilden we er eigenlijk

Massey Ferguson 152

+8
Tractor TV
Helaas hebben we de 152 een tijdje moeten missen maar gelukkig is ie weer terug! De hef wilde heel slecht zakken en m'n pa had ook het idee dat ie iets door bleef pompen. Daarom wilden we er eigenlijk niet mee doorrijden en dus heb ik maar eens onder het hefdeksel gekeken. Er was zo op het oog echter niets te zien en dus heb ik em maar naar het mechanisatiebedrijf gebracht aangezien de trekkracht regeling ingewikkeld zat is. Daar hadden ze het echter ook druk zat en de tijd dat ze deze trekkertjes uit het hoofd kennen is ook voorbij. Daarom duurde het allemaal wat langer maar gelukkig kon ik em vandaag weer ophalen met een goed werkende hef. Vanavond direct maar even lekker uitgezwaaid door een ritje te maken.

Reacties

+6
bob de bouwer
Prachtig mooi dat de hef weer werkt, mooie trekker
+5
Tractor TV
@bob de bouwer Bedankt! Ben er ook zeker blij mee
+4
Tractor TV
En nog een foto van het gewas op de achtergrond. Hier hebben we lupine gezaaid waarvan veganistische kaas gemaakt kan worden. We doen dit met een aantal andere boeren in een pilot met Rouveen Kaasspecialiteiten die hier ook kaas van gaat maken. Het gewas staat er nu in ieder geval mooi bij dus we zullen zien wat het op gaat brengen

(klik om te vergroten)

De lupine staat er mooi bij!
+2
Rondeutz06
Prachtige trekker, mooi op de banden. En lekker dat alles weer werkt
+2
Tractor TV
@Rondeutz06 Ja ie is weer net op tijd klaar voor de oldtimerdag aankomende zaterdag. En moet nog wat hooi afleveren dus kan ie ook weer lekker sleuren aan de twee wagens.
+2
Hidde Gröniger
Miste hem idd al een tijdje. Fijn dat alles weer mooi werkt!
+1
Tractor TV
@Hidde Gröniger Ja helaas heeft ie dit jaar al heel wat werk moeten missen maar nu kan ie er hopelijk weer volgas tegen aan.
+2
hooidonk
Veel mooier als dit wordt het niet, fijn dat hij er weer bij is!
Weet je ook wat het probleem nou was?
+3
Tractor TV
@hooidonk Helaas weet ik niet exact waar het mis ging, de trekkracht regeling onderaan het hefdeksel is opnieuw afgesteld en toen werkte alles weer fijn. Er zal dus iets niet goed gezeten hebben waardoor ie constant iets bleef heffen. Daardoor wilde de hef dus heel slecht zakken. Maar wat het precies was weet ik niet, het zag er onder het hefdeksel ingewikkeld genoeg uit.
hooidonk
@Tractor TV
Okee, in ieder geval fijn dat ze het hebben kunnen fixen.
Was het vanzelf gekomen?
+2
Tractor TV
@hooidonk Ik heb het hefdeksel van deze trekker niet eerder los gehad en kan ook niet bedenken wat ertoe heeft geleid dat dit niet goed meer was. Dus waarschijnlijk zal het inderdaad vanzelf gekomen zijn.
+4
WaterDeutzer
Mooie trekker en je schrijft er ook een mooi verhaal bij! Daar worden Tractorfanners bij van.👌🏻
+1
Tractor TV
@WaterDeutzer Goed voorbeeld doet goed volgen
+2
Hannesman
Prachtige trekker 👌👌
Tractor TV
@Hannesman Bedankt!
rutger-bilderbeek
Mooi dikke bandjes
Hidde Gröniger
Welke maat voorbanden heb je erop?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 152 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!