Foto van een Ford 6500In de tussentijd de stuurkogels stuurpomp en de v snaren vernieuwd. De radiateur is er ook nog even vanaf geweest om alle slangen te vernieuwen en terug vast te zetten met 2 bout

Ford 6500

73 foto's van @fordjuh94

+9
fordjuh94
Foto van een Ford 6500

In de tussentijd de stuurkogels stuurpomp en de v snaren vernieuwd. De radiateur is er ook nog even vanaf geweest om alle slangen te vernieuwen en terug vast te zetten met 2 boutjes. Na een tijd weer alles terug erop aan het bouwen tot ik erachter kwam dat de radiateur lekte boven aan het pijpje dus weer alles er van af om die te kunnen solderen. Volgend plannen zijn de banden rondom vernieuwen,hydroliek slangen en leidingen vervangen, en dan de nieuwe koplampen erin als de rest zover klaar is. Daarna kan ik verder gaan om de cabine weer netjes en klaar te krijgen.
+1
Albert Peters
Succes

Reacties

+2
ford7700man
Mooi project
+1
Towaberg
Goed bezig 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!