De eerste Rietline BCS rietmaaier/binder klaar voor aflevering. Deze Rietline BCS Duo 380 is samengesteld met 2 BCS maaiers die in een uniek frame zijn gebouwd. Het hoofdframe zelf is gelijk het de ol

BCS Rietline Duo 380

371 foto's van @Rietman

+3
Rietman
De eerste Rietline BCS rietmaaier/binder klaar voor aflevering. Deze Rietline BCS Duo 380 is samengesteld met 2 BCS maaiers die in een uniek frame zijn gebouwd. Het hoofdframe zelf is gelijk het de olietank voor de aandrijving. Deze machine is bedoeld voor de grotere rietvelden.

Reacties

Albert Peters
Prachtig
Hurli356
En hoe gaat dit met transport? Bouwen jullie dit zelf zo op? Laatst met rondje fietsen langs jullie zaak gekomen in Hasselt, staat wel een divers aanbod aan spul buiten.
+2
Rietman
Gezien de breedte, gaat men voor transport over de weg de machine op aan trailer zetten, aftakaspomp afnemen en via een accord aankoppeling is het aankoppelen zeer eenvoudig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BCS 700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!