Foto van een Claas dominator 68s bezig met wintergerst te dorsen. Deze dominator kocht de landbouwer twee jaar geleden in Duitsland. Niet de grootste met z'n 3,2 m brede coupe, maar zeker wel een mooi

Claas Dominator 68s

222 foto's van @Svendt28

+11
Svendt28
Foto van een Claas dominator 68s bezig met wintergerst te dorsen. Deze dominator kocht de landbouwer twee jaar geleden in Duitsland. Niet de grootste met z'n 3,2 m brede coupe, maar zeker wel een mooie pikdorser. Ideale machine voor de gemiddelde akkerbouwer👍

Reacties

+3
JD3010
Klein, maar fijn. 👍
+3
hooidonk
@JD3010
Iets wat mooi gaat, moet je lang over doen 😉
+9
Svendt28
Nog enkele foto's.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
Towaberg
Kan je nog opbotten met een kleine kleinpakken pers.
+2
Svendt28
@Towaberg Klopt, zit ook een strohakselaar in deze dominator. Vaak wordt gerstestro gehakseld omdat het toch mindere kwaliteit is vergeleken met tarwestro. Brengt trouwens humus in de bodem. Dit jaar is er veel vraag naar stro dus gaat het in grote pakken.
+2
Towaberg
@Svendt28 ik heb al heel wat op balken zien liggen inderdaad. Ja gehakseld stro, is goud voor de bodem. Heb ooit een verhaal gehoord van een landbouwer die zelf een combine gekocht heeft om zijn gehakseld stro te kunnen optimaliseren!
+3
JD3010
@Towaberg Mooi geluid hoor als het stro door de hakselaar heen fluit. 😁
+2
toonvanbergen361
Mooie reportage Sven!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominator 68s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!