Foto van een Case International 856 XL Plus en Taarup 1030 bezig met het inkuilen van de 3e snede, we zijn maandagmiddag om 17:00 begonnen met maaien en dinsdag om 19:00 hadden we alles in de kuil zit

Case International 856 XL Plus

+6
Holkenborg
Foto van een Case International 856 XL Plus en Taarup 1030 bezig met het inkuilen van de 3e snede, we zijn maandagmiddag om 17:00 begonnen met maaien en dinsdag om 19:00 hadden we alles in de kuil zitten. Opbrengst was erg wisselend.

Reacties

+3
Holkenborg
Opbrengst was erg wisselend

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Towaberg
Mooie combinatie 👌
verwijderd
Jelle Boerkamp6110
@Jelle Boerkamp6110 hier ook, perceel dat wat meer water van het kanon had gehad stond het meest, de rest normaal verder mooi kwaliteit

(klik om te vergroten)

Baltus_steyr
Hoe gaat het laden met de nieuwe rotor? Stuwt die het gras makkelijk naar boven heen?
+1
Holkenborg
@Baltus_steyr Kan het slecht vergelijken omdat de nieuwe messen er tegelijkertijd in zijn gekomen met de rotor. Wagen laad wel mooi licht en trekker kan het goed doen.
a3vandiejen
Prachtige combinatie.
CoenNijenhuis
@Holkenborg waren jullie vanmiddag aan het oprapen met deze combinatie?
Holkenborg
@CoenNijenhuis Jazeker, samen met de ‘loonwerker’ ff gauw weggereden

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!