Foto van een Tjalma Bemester, loonbedrijf de Heus aan het sleepslangen met een 14 m tjalma bemester. Vorige week maandag laten sleepslangen met zo’n beetje 40% water erbij. Nu hopen dat we met een w

Tjalma Bemester

2.273 foto's van @johndeere6230

+1
johndeere6230
Foto van een Tjalma Bemester, loonbedrijf de Heus aan het sleepslangen met een 14 m tjalma bemester. Vorige week maandag laten sleepslangen met zo’n beetje 40% water erbij. Nu hopen dat we met een week of 2/3 weer kunnen maaien en de sleufsilo vol kunnen krijgen.

Deze bemester hebben ze sinds een maand of 3 en de eerste 45000 kuub was er al door😅

Reacties

wart
Doen wel 90000m3 met een set per jaar dan? Hoeveel setjes hebben ze lopen? Zag ze ook regelmatig in de Flevopolder bemesten.
johndeere6230
@wart

Set 1 van hierboven ging over de 100000 heen meende ik een keer begrepen te hebben, set 2 rond de 90 en de 3de set nog een keer de helft ofzo. Althans, zoiets heb ik wel eens begrepen.

Ze hebben er 3 lopen, zitten in het voorjaar ook wel in de polder ja. Werkgebied is aardig groot😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tjalma Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!