Hier zie je Landschapsbeheer Smit (Lisse)  met een Valtra A114 daarachter een Mengele opraapwagen. Na het maaien de biomassa(hoe moet je anders zooi van een jaar oud noemen) geruimd. 3.5 ton in de kar

Natuur maaien

+4
valmet 605
Hier zie je Landschapsbeheer Smit (Lisse) met een Valtra A114 daarachter een Mengele opraapwagen. Na het maaien de biomassa(hoe moet je anders zooi van een jaar oud noemen) geruimd. 3.5 ton in de kar.
Baltus_steyr
@valmet 605 Laat je het nog een paar dagen liggen, dan pas harken en weer even laten liggen zo dat het mooi op kan drogen? Zo kun je per vracht meer meenemen. Of wordt je per levert tonnages product betaald? 😬
+1
valmet 605
@Baltus_steyr als ik toch tijd had... Normaal laat ik het 4dagen liggen en dan harken volgende dag laden. Die tijd had ik dit keer niet. Dan kan je volle vrachten rijden en is het compacter. Nu zat ik al aan de 4 ton.

Reacties

+1
Herbert
Al veel werk met de Mengele gedaan?
+2
valmet 605
@Herbert veel te weinig. Verbaas me elke keer weer wat je er mee kan laden. Heb ook wel eens een rij sloot vuil mee geladen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A114 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!