Foto van een Deutz-Fahr Meerdere stro persen tussen de buien door. Foto is geplaatst door Welgerap52 op 27-07-2023 om 08:50:57, met 8 reacties.

stro persen/bundelen /laden

+1
Welgerap52
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere stro persen tussen de buien door

Reacties

+1
Weidezicht
Kan het slecht zien, masr is dit bleiswijk tegen zoetermeer aan? Gisteravond?
+1
Welgerap52
@Weidezicht herenweg Moerkapelle
Weidezicht
Ik kan hier op tf niet zien wie duimpjes geeft, hebben daar meer last van? Of is dit de akkoord op dat het bleiswijk is? Dan heb ik dit gister gezien, was zelf ook met stro in de weer.
Weidezicht
Kan ik dit dan gezien hebben vanaf de provincialeweg van zoetermeer nasr bleiswijk? Zag heel nest deutzen en nog knijper van ettikhoven. Kwam ook een mastwijk tegen deze kant op. Zelf bundelasr ook zo te zien.
Welgerap52
@Weidezicht ik was er zelf niet maar volgens mij kan je niet echt de autos op de n209 zien rijden want ik denk dat de rotte met bijbehorende dijkjes er tussen zit , als het voor jouw dichtbij was en de zelfde bundelaar dan zou het schipper uit moordrecht kunnen zijn er staat bij alle twee een deutz ttv420 ervoor
Weidezicht
@Welgerap52 nou was in de verte maar, zaten geen dijken tussen.ik zag niet direct bundelaar, maar wel koppel deutzen. Gezien vanaf 209 achterin de polder. Tegen weg/dijk aan. Was waarschijnlijk toch ander perceel dan jouw foto, maar die masten en flats maakten toch iets van herkenning vd omgeving.
Weidezicht
@Weidezicht bedoel natuurlijk benthuizen i.p.v. bleiswijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!