Foto van een John Deere Meerdere. Het droge en kwalitatief goede deel vd graanoogst binnen. Restant van 45 ha gaat elders in opslag.

John Deere Meerdere

+9
merijn4755
Foto van een John Deere Meerdere. Het droge en kwalitatief goede deel vd graanoogst binnen. Restant van 45 ha gaat elders in opslag.
MaxxuM4ever
@merijn4755 staan die legoblokken zo koud op de grond? Dat is dan een stuk makkelijker dan zo’n houten tussenschot met L-steunen en voortplaten enz.
+2
merijn4755
@MaxxuM4ever ja staan zo los op de stelconplaten.
Keerwand met vloerplaten los op de grond met houten planken kun je vergeten door de enorme zijwaartse druk van droog graan!

Reacties

deufi
Flinke bult. Hoeveel ha is dit? Ook last van schot op de nog te oogsten tarwe zeker?
+1
merijn4755
@deufi 60ha + 300 ton oogst '22
Schot is bij ons nog geen probleem.
+1
MaxxuM4ever
@merijn4755 vergeten te verkopen? Toen was de tarwe ff duurder toch op de top?
arjanvw
@MaxxuM4ever dan zit er financieel nog wel een beetje rek in... toch een kleine 90.000,-
+1
merijn4755
@MaxxuM4ever met de kennis van vandaag hadden we bij 38ct alles weg moeten doen ja!!
+1
deufi
@merijn4755 inderdaad, maar achteraf is het altijd makkelijk praten. Naar ons idee wordt die tarwe prijs kunstmatig laag gehouden.
+3
MF 2725
Mooi op rij van klein naar groot.
+2
Mooie foto. dat met die lego blokken zo een vak bouwen heeft mn oude baas ok gedaan die slaan daar losse grondstoffen in op voor de kalveren.
Pieter Buren
Zit er ook nog ventilatie onder die bult of was het al droog genoeg bij het oogsten?
deufi
@Pieter Buren er staan nog een paar tunnels naast de blokken op de foto. Waarschijnlijk zullen er ook onder de hoop liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!