Na een periode van droogte en vervolgens een periode van extreem veel water, nu toch maar weer begonnen met zaaifrezen. Meteen een  kavel van bijna 9 hectare. De opdrachtgever heeft dit mooi kort gekl

Afdeling mooi wark

790 foto's van @radium45

+6
radium45
Na een periode van droogte en vervolgens een periode van extreem veel water, nu toch maar weer begonnen met zaaifrezen. Meteen een kavel van bijna 9 hectare. De opdrachtgever heeft dit mooi kort geklepeld zodat ik ook mooi werk kan maken. Intussen tijd natuurlijk wel zowat 7 dagen in de week druk geweest maar dat waren werkzaamheden waarbij geen foto,s gemaakt mochten worden. Vandaar een poosje geen plaatsingen vanaf deze kant.

Reacties

+2
Fast Eddy
Quote:
waren werkzaamheden waarbij geen foto`s gemaakt mochten worden

Afdeling geheim werk?😉
JiGo
Mooi werk zo 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Celli Lothar en hebben de trefwoorden Zaaifrezen en Overtopfrezen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!