Foto van een John Deere 6820.nu heb ik vanmorgen de nieuwe opvolger van mn oud werkgever aan het werk gezien.had een poosje wel de primeur dat ik deze op mocht halen toen die klaar was om afgeleverd t

John Deere 6820

1.285 foto's van @johndeere6910forever

+3
Foto van een John Deere 6820.nu heb ik vanmorgen de nieuwe opvolger van mn oud werkgever aan het werk gezien.had een poosje wel de primeur dat ik deze op mocht halen toen die klaar was om afgeleverd te worden.mocht ik de eerste km maken.

Reacties

marco2250
Toch nog eens geworden met de vor brandes?
@marco2250 Denk het ja.ik weet nie precies hoe ze het gedaan hebben.maar hij draaid nu al een week of 5 in Wekerom.Heel net ding de velgen van de 6910 zitten er onder ok gelijk overgespoten.
Mauritsdb
Zat n sticker van hele betrouwbare dealer in zeeland op. Zegt niet perse wat over de trekker maar aan die dealer zal het niet liggen.
@Mauritsdb dat zag ik ook ja dus dan heeft tie daar ergers gedraaid meende te zien verveat sticker? Heeft ok al zon gps steuntje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!