Vanavond deze jas gescoord. Eens kijken of dat bevalt voor van de winter.  Doe elke maand een vrachtje balen en dat kan dan swinters lekker fris zijn.

Sirocco jas

+5
hobbyist mf 35
Vanavond deze jas gescoord. Eens kijken of dat bevalt voor van de winter. Doe elke maand een vrachtje balen en dat kan dan swinters lekker fris zijn.

Reacties

+4
a3vandiejen
Kan je vertellen dat het snel went als het koud is.😃👍
+2
Kosk123
@a3vandiejen inderdaad, je merkt het dan ook direct als die ergens niet helemaal dicht is. Ben ook wel blij dat ik m bijna klaar heb op de 103. @hobbyist mf 35 deze lijkt mooi compleet.
+1
Albert Peters
Ook de zij ruitjes erbij,?
Zonder helpt het minder
Succes ermee
+2
JvH 1120
@Albert Peters deze zijn makkelijk zelf te maken van een polycarbonaat plaat (dit is sterker als plexiglas)had ik bij de mijne ook gedaan.
+1
hobbyist mf 35
@Albert Peters nee die zitten er niet bij maar als ik het hier zo lees is dat te maken.
+2
Kosk123
@hobbyist mf 35 inderdaad, ze zijn goed na te maken van bijvoorbeeld plexiglas. Als je ze goed wil kunnen weg klappen tov het origineel moet je de bocht aan de onderkant bij het frame iets groter maken. Dan gaan ze over het beugeltje heen.
Als je nog bevestigings materiaal of andere onderdelen zoekt weet ik nog wel een adres met originele delen.
+1
hobbyist mf 35
@Kosk123 ja zo'n adres zoek ik nog want de scharnieren voor die zijruitjes zitten er niet
bij. De afmetingen van de zijruitjes kom ik wel uit denk ik.
+1
Kosk123
@hobbyist mf 35 heb je een pb gestuurd
+3
manus
Voor tegen de kou altijd lekker
+3
NH-Ford
Mooi man, herinner me nog van onze 148 dat ie richting de herfst de jas ook om kreeg, incl deuren, zijschermpjes en ook nog een achterscherm was dat al een hele verademing.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!