Foto van een trekkertrek Sleepwagen de sleepwagen van omnipull heeft vandaag de hele dag in saasveld gewerkt.Vondt het een hele mooie.Waarbij het publiek precies kon zien wanneer er waan extra druk kw

trekkertrek Sleepwagen

1.675 foto's van @Fendt926Driver

+3
Fendt926Driver
Foto van een trekkertrek Sleepwagen de sleepwagen van omnipull heeft vandaag de hele dag in saasveld gewerkt.
Vondt het een hele mooie.
Waarbij het publiek precies kon zien wanneer er waan extra druk kwam op de sleepvoet en wanneer de messen er bijin kwamen.

Reacties

yoohan
Mooi ding ik ken deze niet.
Gingen die messen beetje geleidelijk de grond in? Er zitten een paar sleepwagens ertussen, daar is het alles of niks, dat is niet leuk om voor te rijden.
+1
Fendt926Driver
Quote Reactie van @yoohan:
Gingen die messen beetje geleidelijk de grond in

Ja de messen gingen in 6 keer tot volledige diepte.
Heel mooi geleidelijk.
KlaasM
Hoe werkt dat precies met een trekker ertussen? Zijn wel meer sleepwagens die zo werken toch?
Fendt926Driver
Quote Reactie van @KlaasM:
Hoe werkt dat precies met een trekker ertussen? Zijn wel meer sleepwagens die zo werken toch?

Zoals ik het kon zien is alles weer van de trekker af te koppelen in een klein uurtje.
De achtersleep is uitgerust met een hydrauliek pomp (of meerdere) aangedreven door de aftakas. En daar zit alle hydrauliek ventielen electro hydraulisch door een computer aangestuurt.
Bij de start ligt alles aan de grond incl het loopwiel voor de afstand.
En dat loopwiel regelt via de computer bij welke afstelling de platen vol aan de grond zijn en wanneer de messen er trapsgewijs bijin komen.
Dat was heel mooi te volgen omdat alles redelijk open en bloot opgebouwd is.
+1
Fendttrisixfan
Sleepwagen hier uit de buurt, ze hebben er 3, maar dit is toch mijn minst favoriete. Sleepwagens op klasiekke systeem werken nog altijd wat fijner vind ik
stegboer
@Fendttrisixfan ik vond dat ie na links of rechts trok
Fendttrisixfan
Voor de liefhebbers, deze staat ook te koop trouwens
caseboy
Hoe werkt dat bij zo'n sleepwagen voor het zwaarder maken? Alleen met de messen en door de trekker op te tillen? Of wordt er ook nog gebruikgemaakt van de remkracht van de trekker? En hoe zit dat bij bepaalde klassem, wordt het gewicht bepaald door het gewicht van de trekker ertussen of kan er nog ballast worden toegevoegs?
+1
stegboer
@caseboy hoe zwaarder de klasse hoe hoger de trekker kwam. Hij kon ze stil zetten tot 15 ton. En dat alles zonder ballast toe te voegen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de trekkertrek Sleepwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!