Beetje bij beetje gaat het steeds meer op een metstrooier lijken. Foto is geplaatst door steven-akker op 23-09-2023 om 08:42:06, met 14 reacties.

miedema meststrooier

156 foto's van @steven-akker

+4
steven-akker
Beetje bij beetje gaat het steeds meer op een metstrooier lijken

Reacties

+5
a3vandiejen
Dat word mooi.👍👌
+5
ronald73
Kort snoertje aan die haakse slijpmachine 😉
+1
steven-akker
+2
mestyle
@ronald73
Steeds rennen van stopcontact naar het te slijpen stuk
+1
steven-akker
@mestyle ja zoiets ja maar meestal ben je te laat
+5
Fast Eddy
Bijna in nieuwstaat. Ziet er mooi uit.
+4
Rondeutz06
Prachtig, waarschijnlijk beter dan nieuw👌👌
+5
Massey 2705
Word netjes....!👍👍
+3
Kramer U800
Heel mooi dat er ook nog hobbyisten zijn die de moeite en de tijd nog in zo'n Miedema meststrooier weten te steken. Gaat er hierna nog mest in komen of komt hij op display?
+4
steven-akker
@Kramer U800 ja daar zijn de meningen wat over verdeeld wel is het de bedoeling om er wat oldtimer shows mee af te gaan bij ons hier in de buurt ,en dan met de fendt farmer 3s ervoor,maar of er echt nog eens mest in komt durf ik je niet te zeggen,maar mocht het zover komen dan komen er zeker foto's en filmpjes van
+3
Kramer U800
@steven-akker Super mooi, dit soort dingen moet je tonen op evenementen. Je ziet ze amper meer. Ik vind het altijd prachtig om zulke combinaties te zien (tractor met werktuig uit die tijd) je zit alleen met de ruimte om het allemaal op te slaan.
+3
steven-akker
@Kramer U800 tot nog toe is ruimte geen probleem maar er moet niet veel materiaal meer bij komen want dan wordt het een ander verhaal
+2
Towaberg
Die ziet er heel mooi uit 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema meststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!