Pas m'n John Deere 1120 van 2 dubbelwerkende hydrauliek aansluitingen voorzien. Gaat via het ventielblok van de voorlader.Zo kan ik ook de grotere halfgedragen hooibouwmachines bedienen.

John Deere 1120

+8
Henk 1120
Pas m'n John Deere 1120 van 2 dubbelwerkende hydrauliek aansluitingen voorzien. Gaat via het ventielblok van de voorlader.
Zo kan ik ook de grotere halfgedragen hooibouwmachines bedienen.

Reacties

1046
Pas ook zoiets op de 1046 gemaakt. Van 1 dubbelwerkend, 2 dubbelwerkende gemaakt. Dmv een 6-2 ventiel .elecktrisch geschakeld met een schakelaar in de cabine, was ook makkelijk voor het werk
+1
Henk 1120
@1046 Ja, soms moet je van de mogelijkheden gebruik maken. Nog wel elektrisch geschakeld 👍🏼
1046
@Henk 1120 kon makkelijk aan de middelen komen en aansluiten . Dan ist nie moeilijk😉
+1
JvH 1120
Mooie en goedkope oplossing zeker als je het niet dagelijks nodig hebt ,ik ben de mijne aan het voorzien van achter 2x dubbelwerkend met hendels en voor de voorlader 1x enkel en 1x dubbel met kabels en een kruishendel ,wel mooi alles apart maar wel een aanslag op je rekening en dat voor de hobby😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!