Foto van een Massey Ferguson 7716 Dyna-VT.Zo, deurtjes en wieltjes inklappen en het gras kan erin.  Gister eff 2,5 hectare mais perceel rond gelegd voor blijvend grasland. Bevalt super met de flippers

Bezig Met Kilveren

248 foto's van @massey8690

+2
massey8690
Foto van een Massey Ferguson 7716 Dyna-VT.
Zo, deurtjes en wieltjes inklappen en het gras kan erin. Gister eff 2,5 hectare mais perceel rond gelegd voor blijvend grasland.
Bevalt super met de flippers rechts achterin de cabine 👌

Reacties

+1
MaartenMandemaker
Mooie trekker! Bevalt hij goed?
massey8690
@MaartenMandemaker thanks!
Hij bevalt mij super! al kan het qua leeftijd al snel beter dan de 15 jaar oude tier 2 modellen die we gewend zijn.
Maar ik moet wel zeggen dat het wel erg wennen is om te werken met de vario, vooral als je er niet genoeg uren mee maakt. de boer zelf komt vrij weinig aan trekkerwerk toe dus ik vraag me af of die eraan gaat wennen.
Zelf vind ik het wel mooi om alles uit te zoeken, maar als je daar niet zo van bent denk ik dat het toch niet ideaal is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!