Foto van een Fendt Farmer 308 vorige week zaterdag de joystick zo gemaakt dat die aan de armleuning van de trekker zit, daarna meteen goed getest. Zo maar weer in de auto springen en weer verder!! Wer

De zaterdag middag hobby

+6
jesperb
Foto van een Fendt Farmer 308 vorige week zaterdag de joystick zo gemaakt dat die aan de armleuning van de trekker zit, daarna meteen goed getest. Zo maar weer in de auto springen en weer verder!! Werk dat voldoening geeft!!
+5
peter-witvliet

(klik om te vergroten)

Dit kwam ik tegen op youtube, moest er direct aan denken.
+4
Zetor 3011
Geweldig😂😂zo kan het ook
+1
jesperb
@peter-witvliet ook heel goed gevonden!

Reacties

Fast Eddy
Kuhn arm? Past mooi zo.
+1
jesperb
@Fast Eddy ja Kuhn agri-longer G2
+1
Fast Eddy
@jesperb

Mooi ding voor een snoeidek. 😉
+1
jesperb
@Fast Eddy er zitten nu y klepels in, die vinden we te lief!! Hopelijk kan Kuhn ook passende hamerklepels leveren.
TomH
@jesperb Die heb ik vaker gehoord. Er passen seppie hamer klepels in, maar verwacht er niet teveel van.

De arm zelf is super alleen die bak is niet goed. Ook al lang riet geprobeerd?
+1
jesperb
@TomH nee nog geen riet tegen gekomen! De eigenaar van deze arm maaier heeft ook een front klepelmaaier van 3 meter met hamer klepels, die laat niks heel!! Het mechanisatie bedrijf wil eens navraag doen, ben benieuwd!
jesperb
@Fast Eddy wellicht kan dat er ook wel aan, ik heb de folder niet gezien..
+1
a3vandiejen
Mooi werk zo.😃👌
+1
mieras
Kan je zn armmaaier ook in de fronthef doen als je die zou hebben ?zo dat beter zicht heb op je maaibak. of zit die maaibak niet meer achterje dan naast je? Ziet er handig uit zn maaier maar je zicht lijkt mij niet ideaal als gedraaid moet zitten.
+1
Fast Eddy
@mieras

Op het hart van het achterwiel of verder naar voren is wel het mooiste. In de fronthef is zo`n maaier gauw te zwaar of trekt hij de voorkant van de trekker om.
+1
mieras
@Fast Eddy ja dat bedoel ik op hart achteras dan kijk je er makkelijk naar. Maar dat kan deze niet denk ik? Ja in de fronthef dan zou je de as moetwn afstempelen dan word het inderdaad nogal een hele constructie. Dat wordt hem dan niet. Somige frondklepelmaaier kan kan je ook achter in hangen ik dacht mischien kan dat met zn maaiarmpje ook. ziet er niet heel zwaar uit maar je zit natuurlijk met het gewicht van de maaibak die je opzij kan doen.
+1
Fast Eddy
@mieras

Je hebt ze inderdaad ook voor in de fronthef. Vaak moet je stabiliseren om stevig te staan op gestrekte giek. Dat wil mooier in de hef achter dan in de fronthef.
+1
jesperb
@mieras deze niet, omdat je dan ook geen uitbreek beveiliging hebt. Het makkelijkst maait het als er tussen het maaidek en de trekker een meter ruimte zit, ik kan dan de maaier prima zien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 308 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!