Foto van een Valtra N134, nog dagelijks een wagentje vers gras halen, begint nu wel nat te worden.. Foto is geplaatst door trean op 21-10-2023 om 19:38:07, met 10 reacties.

Valtra N134

547 foto's van @trean

+5
trean
Foto van een Valtra N134, nog dagelijks een wagentje vers gras halen, begint nu wel nat te worden.

Reacties

+1
rickboer blija
Wij zijn gister gestopt, had de hele dat geregend en het water stond overal op het land
Terwisscha
Waarom ligt er nog zoveel gemaaid gras op de voorgrond? Pick-up niet goed aan de grond?
oanejorrit12
@Terwisscha denk zwad net te breed en wagen komt binnendoor en laat die iets liggen
+1
trean
@oanejorrit12 bij rechtuit rijden pakt de wagen het zwad precies, dus je laat snel wat liggen.
+1
oanejorrit12
@trean Ja herkenbaar. Past hier ook net
trean
@Terwisscha wagen neemt iets de binnenbocht, we hadden de kopakker nog iets verder uit moeten maaien of eerst door het land aan de andere kant moeten rijden.
hoest
@Terwisscha wagen komt binnendoor in de bocht hier ook wel wat last van aangezien je nu het zo nat is zo weinig mogelijk kopakker wilt maken
+1
Terwisscha
@hoest ik maak het kopend er niet kleiner van. Wordt zo'n gepruts om er recht voor te komen om bovenstaande te voorkomen.
+1
hoest
Normaal ben ik de hoeken etc ook goed mee en ga 5x rond maar dan moet je die ook 5 keer achteruit in de hoek. Nu blijf ik door rijden en dan laat hij maar wat liggen. Is volgend jaar wel weg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N134 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!