Foto van een Landini Folder bij het op draaien van mijn map met de oudste Landini folders, moet ik direct aan 2 gulle schenkers denken!

Fijne kerels!

772 foto's van @Towaberg

+12
Towaberg
Foto van een Landini Folder bij het op draaien van mijn map met de oudste Landini folders, moet ik direct aan 2 gulle schenkers denken!

Reacties

+10
Towaberg
Bedankt @a3vandiejen & @stijn-de-bock , ik geniet hier elke keer opnieuw van💙💙💙
+4
a3vandiejen
@Towaberg Graag gedaan😃👌👍
+6
Wimariete
Prachtig Ward. Mooie collectie.
+7
Towaberg
@Wimariete de teller staat momenteel rond de 225 plastic mapjes met een folder/blaadje/advertentie/PRIJSLIJST!
+1
Wimariete
@Towaberg Schitterend Ward. Wat een prachtige collectie. Ik snap dat je daar trots op bent. Dit is ook erg waardevol.
+4
Pauls
Deze map is volgens mij zoooooooveel geld waard aan emotie dat ie onbetaalbaar wordt ...
+6
Towaberg
@Pauls zitten ook al wat euro’s in🙈
Ik ben nog niet zo lang aan het verzamelen wel te verstaan. Ik heb al wel wat kunnen afluizen bij ervaren verzamelaars 😉
+6
Pauls
@Towaberg Ik zie geen probleem Ward, een goede hobby mag geld kosten ...
+5
Towaberg
@Pauls voor mij ook geen probleem hoor, maar de dingen die je krijgt, zo bijvoorbeeld ook het hoedje van @oldtimergek of de miniatuur onderdelen uit Canada van Jaco, boeken van de legend van @Gavrie Willemsen enzovoort, die maken je verzameling echt 🤩 mooi!
+2
Pauls
@Towaberg Ja de "speciallekes" maken vaak een collectie mooi & compleet. Alzeker als die dan van verwoedde verzamelaars komen, die u ook een mooi item gunnen. Ik kan alleen maar zeggen dat het 'topgasten' zijn die iemand anders ook iets mooi geven. Zelfs een herinnering aan iets kan zeer waardevol zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!