Foto van een Massey Ferguson Meerdere. meststrooier komt goed van pas.. Foto is geplaatst door rommert14 op 24-11-2023 om 18:07:12, met 12 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

+2
rommert14
Foto van een Massey Ferguson Meerdere. meststrooier komt goed van pas.

Reacties

ten bosse
Om te harde pakken los te schudden? Hebben jullie geen stroblazer om de boxen in te strooien
+2
rommert14
@ten bosse hiermee rijden we door de hokken, strooien 6 balen per dag op dit moment, het stuift ook minder. En ja hebben 2 stroblazers, maar die doen veels te lang over een baal
mieras
@rommert14 doen je dan met 2 man dat op strooien. 1 op de trekker en 1 hekken open en dicht doen? Of hoe moet ik dat zien alleen gaat dat tog niet als je door de hokken rijd?
rommert14
@mieras jawel we kunnen ze achter het voerhek opsluiten
mieras
@rommert14 a zo ja dan werkt wel mooi dan 👌
rommert14
@mieras ja is over nagedacht 👌 stal is pas een maand in gebruik
mieras
@rommert14 a is dat die afkalf stal die laats op de foto stond? fijn dat het goed werkt zo. hoe lang doe je over opstrooien en als je het met stro blazer zou doen?
rommert14
@mieras dacht dat de medewerker er ongeveer een uur mee bezig is, met de stroblazer wel anderhalf denk ik.
mieras
@rommert14 kijk dat is mooie besparing. 6 pakken per dag is dat veel voor jullie word nog minder of hoe moet ik dat zien?
ten bosse
@rommert14 rij je geen sporen in de mest die al aanwezig is in de stal? Of is dit enkel voor na het uitmesten de eerste dikke laag instrooien?
+1
rommert14
@ten bosse Ja, maar we hebben de laag niet te dik, plan is om elke maand uit te mesten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!