Op deze foto is Houbraken BV ??? (Bergeijk) × actief met een Ropa Euromaus IV net klaar met bieten laden, afgelopen woensdag rond 06:52u.Het was spannend of ik hem een keer bezig zou zien. Er lagen 2

Ropa Euromaus IV

1.034 foto's van @Jotke

+2
Jotke
Op deze foto is Houbraken BV ??? (Bergeijk) × actief met een Ropa Euromaus IV net klaar met bieten laden, afgelopen woensdag rond 06:52u.

Het was spannend of ik hem een keer bezig zou zien. Er lagen 2 slurfen bieten bij ons in de straat, een opt land bij de akkerbouwer aan huis en hier een op de hoek van een kruising. Ik wist er niet van maar kwam er opweg naar het werk langs.

Blijft toch mooi om te zien!

20/12/2023, Diessen.

Reacties

+1
Albert Peters
Mooie foto Jotke

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ropa Euromaus IV en hebben de trefwoorden bieten , ropa , Bieten laden , bietenoogst , diessen en ropa maus geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!