Foto van een Deutz D5505, knappe trekker met 1 nadeel, koppelingshuis was voor de helft onderlangs doorgescheurd, hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen is mij een raadsel

Deutz D5505

138 foto's van @RBV

+8
RBV
Foto van een Deutz D5505, knappe trekker met 1 nadeel, koppelingshuis was voor de helft onderlangs doorgescheurd, hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen is mij een raadsel
+4
Kramer U800
@RBV Redelijk nette Deutz verder, met de originele stoel nog, jammer dat de voorspatborden zijn veranderd. Appart dat je het koppelingshuis gescheurd krijgt, zal een beste klap geweest zijn waarschijnlijk, een gietfout komt nauwelijks voor.
+5
RBV
@Kramer U800 trekker was ook wel netjes opgeknapt, paar dingen niet helemaal orgineel maar dat was niet storend
Die scheur was ook overgeschilderd...
Zag eerst een klein scheurtje, beetje met een schroevendraaier omporren en toen bleek dat de scheur veel langer was
+4
Kramer U800
@RBV Daar houd ik niet van, van zulke fratsen, mankementen verdoezelen zo als zo'n scheur, als het kwaad wil moet je een nieuw koppelingshuis opzoeken. Of als je een keer hard neer komt met de voorwielen dan kan het gietijzer afscheuren, en ligt je Deutz in tweeën. Ga je proberen om de scheur dicht te lassen? Ik had op zijn minst die verkoper even gebeld om het te melden want dit moeten ze geweten hebben lijkt mij, meestal helaas garantie tot aan de voordeur.
+4
RBV
@Kramer U800 die handelaar waar ik de trekker van had gekocht heeft wel gezegd van dat scheurtje, maar compleet rondom wist hij ook niet.
Heb de trekker weer doorverkocht, eigenlijk moet je dan het koppelingshuis vervangen

Reacties

+3
bob de bouwer
Jammer van de schade maar verder een nette trekker
+2
a3vandiejen
En je kwam erachter nadat je hem gekocht had?.. wel een mooie Deutz.
+2
RBV
@a3vandiejen dat eerste stukje had ik wel gezien maar later thuis wat verf er af gekrabt toen zag ik dat het meer was
Maar is weer goed gekomen trekker is naar een liefhebber gegaan 👌🏻
+1
a3vandiejen
@RBV Gelukkig.😃👍
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5505 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!