Foto van een Nuffield 460Afgelopen zaterdag heb ik met een grote groep( + - 60) oldtimerliefhebbers een busreis door Nederland gemaakt langs 4 oldtimerverzamelingen. De eerste was er een met voornamel

Nuffield 460

+3
Jotke
Foto van een Nuffield 460

Afgelopen zaterdag heb ik met een grote groep( + - 60) oldtimerliefhebbers een busreis door Nederland gemaakt langs 4 oldtimerverzamelingen. De eerste was er een met voornamelijk vrachtwagens, auto's, brommers, een aantal kranen en een aantal tractoren en Bouwmachines. De tweede een Willy jeep en tractoren, de derde was een in ieder geval voor mij welbekende Gelderse John Deere dealer waar de helft van hun verzameling stond te pronken met een aantal zeer geliefde hertjes, nummer 4 was het museum Bouwmachines van Toen in Vinkel.

Later meer over deze verzamelingen!

Bovenstaande prachtig gerestaureerde Nuffield 460 stond in de rijkelijke verzameling in het museum bij Karien? van Vliet in Den Hoorn.

20/01/2024 - Den Hoorn.
+2
Jotke

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
MF 2725
Die Gelderse John Deere dealer: LMB Den Otter?
Jotke
+1
MF 2725
@Jotke Die hebben een schitterende verzameling John Deere's inderdaad.
+1
Jotke
@MF 2725

Ja inderdaad. De helft stond op het bedrijf. Andere helft stond te dicht op elkaar om uit de schuur te halen voor die anderhalf uur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Nuffield 460 en hebben de trefwoorden trekker , poseren , john deere , oldtimer , tractor , oldtimertractoren , museum en john deere a geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!