Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, de eerste 75 m3 weer door de tank gehad gisteren. Eergisteren 250 m3 laten sleepslangen aan huis omdat het voor de tank te nat was. Het is allemaal wat behelp

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

121 foto's van @Deutz-Fahr-Rijder

+3
Deutz-Fahr-Rijder
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, de eerste 75 m3 weer door de tank gehad gisteren. Eergisteren 250 m3 laten sleepslangen aan huis omdat het voor de tank te nat was. Het is allemaal wat behelpen, maar alle droge hoeken zijn nu bemest, zo hebben we weer wat ruimte in de put en kan het gras beginnen met groeien. We hebben altijd goede ervaringen met vroeg bemesten, alleen helpen de omstandigheden nu niet mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!