Foto van een John Deere 6320Bezig met een mol drain. Het eerste trekker werk hier op het land. Mijn vader was al begonnen met greppels frezen met de Fendt op dubbellucht.

John Deere 6320

403 foto's van @dutchgamer

+2
dutchgamer
Foto van een John Deere 6320
Bezig met een mol drain. Het eerste trekker werk hier op het land. Mijn vader was al begonnen met greppels frezen met de Fendt op dubbellucht.

Reacties

+3
deufi
Rijd je nu niet alles aan gort?
+1
dutchgamer
@deufi hier lijkt het erg, er staat nog een klein beetje water en dan krijg je dit gesmeer. In het begin reed ik door een grote plas water heen, daar staat een paar cm water. Dan valt het wel mee.
+2
ronald-deutz-fahr
@dutchgamer wat is hier precies de bedoeling dan? Als je er bouwland van maakt had je beter gewoon een schep kunnen pakken, als het grasland blijft is dat spoor eeuwig zonde.
dutchgamer
@ronald-deutz-fahr bedoeling is dat het water door de gang die je maakt naar de sloot loopt. De sloot rand ligt hier hoger dan het land zelf. Dan kan het water slecht weg.
+3
Vincent.
@dutchgamer
Je maakt nu 3 gangen🤣
ronald-deutz-fahr
@dutchgamer mooie chaos maak je zo dan😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!