Foto van een Mecalac Meerdere. Beetje prutsen met de pasen 😁. Foto is geplaatst door jim353 op 03-04-2024 om 22:16:28, met 7 reacties.

Mecalac Meerdere

+3
jim353
Foto van een Mecalac Meerdere. Beetje prutsen met de pasen 😁

Reacties

kerstrunner
Knappe, eigenzinnige machines, maar wat is het voordeel van zo een MXT tov. een gewone Mecalac MWR?
Fendt926Driver
Quote Reactie van @kerstrunner:
wat is het voordeel van zo een MXT tov. een gewone Mecalac MWR?

Vooral dat de mxt betaalbaar is voor de hobbyist.
jim353
@kerstrunner De prijs is inderdaad "voordeel" 1. Ze zijn alsnog wel aan de prijs. Ik kan er makkelijk afstanden mee over de weg rijden. En door de knikbesturing enrelatief laag eigengewicht kan ik er ook goed mee uit de voeten in het bos. De geometrie van de giek bevalt me ook. Kan heel kortbij komen, ook nog aardig ver reiken en kan hem ook kortbij boven de cabine krijgen om bomen aan te drukken waar je kort tegenaan staat.
kerstrunner
@jim353 👍 De voordelen van de giek ken ik ook, ik werk op het werk met een Mecalac Mcr 6, vind ik ook zo een geweldig machientje
valtraaa
Mooie machines. De oude hou je erbij?
+1
jim353
@valtraaa Mijn oude 10msx heb ik verkocht. Deze 11cx is van een familielid, blijft eerst nog wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mecalac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!