De eerste kilometers zijn weer gemaakt dit jaar, het was nog steeds te nat. Dit stuk moet groen worden. Vandaag net voor de buien uit heeft m’n broertje het geploegd, het ging prima, op een hele nat

Rumpstad Ploeg

+6
KlaasM
De eerste kilometers zijn weer gemaakt dit jaar, het was nog steeds te nat. Dit stuk moet groen worden. Vandaag net voor de buien uit heeft m’n broertje het geploegd, het ging prima, op een hele natte plek was het even beetje minder maar het ligt weer op de kop!
peter-witvliet
@KlaasM mooie grond
+1
KlaasM
@peter-witvliet klopt zandgrond maar niet van die grond die zomaar verdroogd

Reacties

+1
Welten
Kijk dat is een leuk perceel
KlaasM
@Welten ja, hoe langer hoe mooier. Al te breed hoeft dan weer niet. Zo heb je het idee dat je nog wat doet
jammermaarhelaas
Ligt er mooi bij
+1
radium45
Prachtig, ik ben ook een beetje aan het rond loeren voor een 2 schaar wentelploegje. Gaan hier oldtimer ploegen in het leven roepen en dan een beetje op wedstrijdniveau.
+1
Maarten_
@radium45 buurman ik heb nog een 2 schaar lemken die te koop is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rumpstad Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!