Foto van een John Deere 7530 Premium met dikke banden. Foto van 2020. In 2014 had hij 386 pkaas maar niet zo veel meer. En nu heeft hij 300 pk

John Deere 7530 met dikke banden

+4
Foto van een John Deere 7530 Premium met dikke banden. Foto van 2020. In 2014 had hij 386 pkaas maar niet zo veel meer. En nu heeft hij 300 pk
+2
@kevin-lillhonga-kl-maskinstation dat is wel wat meer als standaard haha hij staat mooi op brede banden
radium45
@kevin-lillhonga-kl-maskinstation Is dat typisch Deens die grote ronde werklampen? Waarom geen ledbalken zoals wij hier veel gebruiken.
ArieV
@radium45 ik denk dat die verstralers op grote afstand nog meer licht geven dan led. Led is mooi voor dichbij, maar verder weg is het nix
radium45
@ArieV Dan heb ik andere led balken op mijn auto als die jij misschien kent. Ik heb namelijk licht over enkele honderden meters. Er is op dat vlak zoveel keus trouwens dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
ArieV
@radium45 ja, de keuze is reuze. Dan heb jij de goede uitgekozen, en ik de slechte....tegenwoordig zij ze wel stukken beter.
+3
@radium45 De trekker is van en andere boer in de buurt en ik denk dat hij heeft het gekocht in 2007? En dan war gewoon halogen gebruiken.

Reacties

+2
Fast Eddy
Dat is genoeg vermogen. Worden er nog meer dingen aangepast als de trekkers gechipt worden? Zoals koeling van de motor en een andere aandrijfas tussen de motor en bak.
+2
@Fast Eddy Nieuwe zuigers in de motor en groter intercooler. Origineel verschillningsbak (Autoquad plus). Maar koeling war een probleem en de motor hield het niet goed.
+5
@Fast Eddy
-SGe
Dyno video
+2
caseboy
@kevin-lillhonga-kl-maskinstation zo te zien is daar wel werk van gemaakt, houd die hed ook een beetje uit met zoveel vermogen? hoeveel uur heeft die nu?
+4
@caseboy Twee keer motor renovatie dat ik weet dat zij hebben gemaakt. Laatste keer ik heb met hij rijden heeft hij over 13000 uur
+1
caseboy
@kevin-lillhonga-kl-maskinstation a oke, dan heeft die motor het er toch zwaar mee dat vermogen want dat is toch wel vaak mee die urenstand.
+3
mdoornekamp
@Fast Eddy denk het niet. In Denemarken wordt trouwens bijna alles opgevoerd
+2
Fast Eddy
@mdoornekamp

Denemarken en Finland zijn top tuners. Nou zag ik ik deze trekker voor zo`n speciale bosfrees staan in het veen. Daar kan hij zijn vermogen wel voor kwijt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7530 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!