Foto van een Strautmann Mega Vitesse, bezig met poseren. Oplassen zegt men.......wij zien meer heil in deze oplossing!

Strautmann Mega Vitesse

265 foto's van @thmtrader

thmtrader
Foto van een Strautmann Mega Vitesse, bezig met poseren. Oplassen zegt men.......wij zien meer heil in deze oplossing!

Reacties

jehan
Je last er kompleet nieuw strippen op..als ik het goed zie
thmtrader
Dat klopt, de punten eronder zijn helemaal weg en nu lassen wij er ons eigen materiaal op. Ik heb begrepen dat men adviseerd de punten op te lassen,maar dat is in mijn ogen een lapmiddel dat niet echt een oplosing is.
jehan
Zijn ze veel groter de nieuwe strippen
driessie
Doe je ook in schuitemaker?
jehan
Punten oplassen lijkt mij ook niks ..dan moet je ze later weer bij slijpen anders laat het gras toch niet goed los van de rotor
thmtrader
Net zo breed en iets langer, voor mooi hadden ze wel een 10 mm. langer gemogen! Maar daar hebben de contructeurs van Strautmann liggen slapen..... 😞
thmtrader
Binnenkort komt de 1e Schuitemaker bij ons binnen!
jehan
Is toch wat dat thm zoiets weer op moet lossen
thmtrader
Gelukkig hebben wij een goede naam met onze eigen rotors (van de week zei een nieuwe gebruiker dat het "aparte klasse" was) en dan komt men vanzelf bij je op de koffie!
jehan
Mooie reacties dus ..beter zo als andersom ..is weer een goede motivatie om verder te gaan en dan vooral in andere merken wagens
thmtrader
Ja dat is leuk om te horen! de klant had "moeite" met de prijs, maar zegt nu dat de rotor het absoluut waard is en dat als dit had geweten het al veel eerder had gedaan!
RIK89
Wat voor staal gebruik je nu dan?? magaan? of gewoon staal?
Aan wat voor schuitemaker ga je bakken dan thm?
Machineman
Hej Menno zaterdag nog aan je gedacht...ware aan het hakselen bij ow an de straat...stond de hakselaar effe in de fik, aangelopen rem. Toen zei ik al tegen de boer moei THM maar effe laten afmaken... maar het viel mee en hebben het afgekregen....waarschijnlijk haj toch geen tijd gehad....
thmtrader
Ik was zaterdag aan t maaien met een nieuwe/andere maaier en heb nog even gekeken naar het hakselen bij mijn toekomstige buurman! Mooi dat je het toch nog weg heb gekregen, maar mocht je nog eens in de problemen komen kun je me altijd even bellen!
Ik heb afgelopen maandag ook maar een brandblusser op de hakselaar geknoopt met al die wind is het wel veiliger!
Martijn kan ik nog niet zeggen, wij gaan kijken of hij eficienter kan!
Machineman
Haha...we hebben het uitvoerig over je gehad... 😉 tractorfan.nl/picture/235508/… is dat thmkuilbaas met zien fendt op de achtergrond?
thmtrader
Yep dat is de kuilbaas. Mijn linkeroor piepte al behoorlijk, dus het was allemaal positief wat er besproken is 😉
fordmajor
En wat is de op lossing voor de schuitemaker?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Mega Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!