Zetor proxima met slootsmit bemester op LVD 2009. Foto is geplaatst door jurgenkrijt op 11-07-2009 om 21:25:28, met 13 reacties.

Zetor Forterra 12441

5.939 foto's van @jurgenkrijt

jurgenkrijt
Zetor proxima met slootsmit bemester op LVD 2009

Reacties

trekker-sjonnie
Ik, trekker-sjonnie en Fendttrisixfan hebben dit object verplaatst van Tractoren Zetor proxima (Bemesten) naar Tractoren Zetor 12441 (Bemesten)
FENDTfarmer
Wtf! schuitemaker velddagen en slootsmid mag daar met een bemester staan??
fendt-412
Slootsmid koopt tanken van schuitemaker, past die aan en verkoopt ze weer, verdienen er nog wel wat aan denk ik 😛 Denk niet dat het echte concurentie is, bemesters werken heel anders, slootsmid doet aardig veel aan sleepvoeten/bouwlandbemesters, en schuitemaker maakt alleen sleufkouters.
NH-Ford
Slootsmid doet ook veel in sleufkeuters hoor 😉
Meer als helft hier in buurt is Slootsmid 😛
fendt-412
Ja dat wel, maar ook een bult andere machines, en ik denk als je voor zon dikke schuitemaker tank gaat, dat 9van de 10 er ook zon bemester achter doen. Slootsmid is meer voor de boeren en schuitemaker zijn echte loonwerkers machines, de bemesters dan. En ze verkopen ook tanken aan slootsmid, zullen ze ook nog wel een paar centen voor beuren.
NH-Ford
Vaak wel bij schuitmakertank een schuit bemester.
Alleen zie je hier bijna geen schuit tanks.
Veel BSA met Slootsmid of BSA bemester.
En Veenhuis met veenhuis of Slootsmid bemesters.
fendt-412
Hier in de buurt zie je ze niet, is 1x een wezen kijken voor de tank, woont hier ook in de buurt, heeft er nu ook een. Maar verder niks, veel zelfrijders, nog wel wat kaweco's, en veenhuis, ook wel veel roelama.
kemper
Hier zie je toch wel veel veenhuis bemesters 😛
NH-Ford
Goh, Raalte of niet? 😃
kemper
Hehe zou het daar door komen? 😛
NH-Ford
Kan... 😉
Zetor-Musil
Ik, Zetor-Musil en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Zetor 12441 (Bemesten) naar Tractoren Zetor Forterra 12441 (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 12441 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!