Foto van een Claas Pers.. Foto is geplaatst door fendt 824 op 15-08-2009 om 23:33:06, met 10 reacties.

Claas Quadrant 3200

202 foto's van @fendt 824

fendt 824
Foto van een Claas Pers.

Reacties

casegek02
Mooie pers
trekker-sjonnie
Prachtige persen zijn dit
wouter-jd
Duur ook (a)
Een op demo gekregen
RobinBos
Ziet er van buiten leuk uit ja, maar poe poe wat een elende...
ekenhorsie
Nog een donderse mooie pers
HJ_
Wat dan robin.. hebt jullie ook zo 1?
RobinBos
De loonwerker hier heeft er zo eentje. Ze moeten zulke dichte pakken kunnen maken, en zo'n ontzettende capaciteit hebben, maar in de praktijk drukken wij er meer, en zwaardere pakken uit dan deze met onze oude meuk. bovendien is dat ding ook altijd stuk daar, jaar na jaar, iedere keer weer wat. dit jaar is hij niet eens meer bij ons geweest, maar vorig jaar wel, toen heeft hij één baal gemaakt, en toen was hij weer weg, alweer kapot.
die loonwerker was er zo zat van, dat er nog datzelfde jaar ook een krone in de schuur stond. De claas is er overigens nog wel steeds bij.
marcoMFFAN
Ik, radium45 en NHtvt135 hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Pers naar Tractoren Claas Quadrant 3200 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Quadrant 3200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!