Foto van een Steyr Meerdere.. Foto is geplaatst door fendt9460 op 30-08-2009 om 23:22:47, met 22 reacties.

Steyr CVT 6195 Trac

1.068 foto's van @fendt9460

fendt9460
Foto van een Steyr Meerdere.

Reacties

gerben 2
Mooié combi
Steyr-Valentin
Where were the photos shot?
jefke
Nice machine!
ekenhorsie
Mactig!
Mengeledriver
Nou Valtradriver, dit is professioneler als de Valtra's.
huub
Zal de prijs ook wel naar zijn 😃
Mengeledriver
Doe mij de Fendt Wario dan maar op basis van een 820 😃
kemper
Tja net wat je mooi vind... volgens mij is deze cabine wel een stuk ruimer, lijkt wel zo iig
Die fendt wario kan je volgens mij nog van een bult afrollen en hij gaat nog niet kapot zo weinig dat daar aan de buitenkant aanzit 😛
Ik, martijnsteyrdriver en johndeere3640fan hebben dit object verplaatst van Tractoren Steyr Meerdere naar Tractoren Steyr CVT 6195 Trac (Poseren)
casegek02
Deze steyr ziet er mooi uit
huub
Een werner wario 1600 (want zo heet ie echt) op basis van een 714 kost met lier en bomentang 239,000euri. volgens mij koop je daar twee 140 pk valtra's voor..
Pfoeuww!, maar ook wel 2 normale standaart 716`s denk ik of niet? normaal dik 110 goedkoper ofzo?
huub
Is erg duur ja, als je hem dan nog een beetje leuk aankleed..
valtradriver
Wordt ik geroepen,oh wat is er aan de hand jonge,zeg eens wat is er in je jeugd toch misgegaan dat je zo boos op die valtraatjes bent,hadden ze op school in de zandbak allemaal valmet trekkerjes en jij niet,of ben je er achter dat valtra trekkers maakt die net zo/of mss nog wel betrouwbaarder zijn dan fendt en nu bang dat fendt van de troon wordt gestoten,rustig maar komt allemaal goed!

Maar wat lees ik nu,vind je deze nu profesioneler omdat hij er zo gelikt uitziet,dacht dat jij meer verstand had,mits jij alle ins en outs van deze trekker en valtra kent natuurlijk!!
Ik vind dit (pm trac of zo) ook een hele mooie bosbouwtrekker net zoals steyr een prachtige trekker is,maar geen evhte Steyr is!
Maar verder zie ik er zo weinig "meer" aan dan een andere omgebouwde trekker!
Vergeet 1 ding niet dat een b.v. valtra die 5 jaar in het bos heeft gelopen weer gestript wordt en zijn oude (nieuwe) uitstekende delen weer terugkrijgt en gewoon de boer weer op/in gaat,dat lukt met dit en die wario niet natuurlijk en dat geeft een hele andere afschrijving voor de eigenaar!
En in scandinavie hebben de meeste boeren bosbouw naast hun boerderij dus s'winters int bos en zomers opt land met 1 trekker uiteraard!
huub
Valtra's zijn van 't eerste tot laatste schroefje bedoelt/geschikt voor de bosbouw.. deze trekkers, en de werner's zijn te duur om te kunnen concurrenen met valtra..

@ Valtradriver, fendtrijders voelen zich bedreigd, nu hun grootste vijand familie is geworden 😃 shrekkie heeft er ook last van..
valtradriver
Ja en ik begrijp niet waarom,hebben ze de kip met gouden eieren (lees motoren 😉 ) in huis gehaald is het nog niet goed!
Vooral omdat je de valtra motoren kunt zien als MWM motor die zelfstandig was gebleven,beide zeer duurzaam!
Ook zij hadden liever gezien dat Fendt zelfstandig was gebleven,maar helaas zijn ze dat al 12 jaar niet meer,maar dan stond fendt niet waar ze nu staan,dat is weer mooi voor hun en mss wel iedereen!
huub
Precies, sisu is net datgene wat aan het AGCO geluk ontbrak..
NewHollandErik
@valtradriver: Jij moet us meer gaan praten bij LMB Brink, daar kunnen ze je van Valtra het tegenovergestelde vertellen dan jij zegt..

Tenminste, heb ik gehoord.. 😉
valtradriver
Verbaast me niks dat het bergafwaarts gaat nu ze bij de agco family horen ha ha.
Nee daar kom ik zo min mogelijk 😉 dus praat daar ook weinig over die trekkers,ken heel wat van die maffe valpret rijders en die zijn altijd positief!
Over welke tegenoverstellingen heb je het eigenlijk,ben benieuwd?

Kijk het maakt hem niets uit of je een Valtra of Fendt bij hem koopt,stel hij wil wat aan rap verkopen dan weet hij al dat rap geen valtra koopt dus zal hij minder positief over valtra zijn (hij kan moeilijk NH afkraken) en dus Fendt de hemel in prijsen en andersom natuurlijk hetzelfde,ja dat is verkooppraat!
Mengeledriver
@Valtradviver: Valtra motoren? Het is Agco Sisu Diesel Power.
En een trekker strippen, reviseren en aan een boer verkopen wil met de Wario ook zeker wel, mits je de cabine bewaart. Maar de Wario cabine is ook wel handig voor een triplemaaier!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 6195 Trac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!