Foto van een Yanmar ym1401d, bezig met poseren. klokje rond :-) Gekocht in 2003 met net geen 200 uur op de teller.

Yanmar ym1401d

263 foto's van @john633

john633
Foto van een Yanmar ym1401d, bezig met poseren. klokje rond 😄 Gekocht in 2003 met net geen 200 uur op de teller.

Reacties

caseih1056xl
Ben je der nog druk mee bezig?
john633
Hoe bedoel je wesley?
caseih1056xl
Maaien enzo wat je altijd deed voor die mensen.
john633
Ow dat ja da doe ik nog steeds iedere week 2,5 uur ongeveer maar zal niet meer zo lang duren voor dit seizoen wordt al flink kouder dus gras groeit niet meer zo hard. En van de winter nog een paar keer onkruid spuiten en houtsnippers rijden maar dat zijn de uren niet.
caseih1056xl
Oke mooi werk 😄 nee klopt merk het hier ook. omdat de dagen korter worden en kouder groeid het ook minder. ik wou eigenlijk vandaag maaien. maar stond nog te kort. dus volgende week maar. dan is het al 3 weken geleden.

klopt. zijn meer je eigen uren. van de winter wil ik me werktuigen na gaan kijken en wat spul gaan bouwen voor het nieuwe jaar.
john633
Ik hoef alleen van de winter me maaier na te kijken en verders nog alles doorsmeren en dan is het klaar voor de winter. Van de week moet ik nog ff de messen van me hout versnipperaar omdraaien want deze kant is helemaal bot en dan kan ie weer achter de inter 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar ym1401d ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!