Foto van een Claas 870 Speedstar, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door niek lamberink op 15-10-2009 om 07:57:16, met 14 reacties.

Claas Jaguar 870 Speedstar

niek lamberink
Foto van een Claas 870 Speedstar, bezig met maïs hakselen.

Reacties

Gebroeders Smid
Tuurlijk weer lamberink is die de beste van nederland ofzo wel goeie reclame voor op tractorfan allen je moet de arders er nog effe bij zetten lijkt wat mooier en de telefoon nummer lijkt altijd wat mooier hebben jullie nou ook reclame op de trekkers en de silage wagens dacht toch van wel maar jullie waren ook bij passies ant wark die erik al hele verhalen lamberink dit lamberink dat ze all nu hou jij de mond maar dicht anders sla ik hem dicht 😄
niek lamberink
Ze hebben nog niks op de wagens maar wel ook op de driewieler en op de 860 niet maar op de 870 wel en op het oude mais blat weet je het nou???????
Gebroeders Smid
Ja zeker niek volgende week bij fuite kneusen
niek lamberink
Nee maandag ?????????
Gebroeders Smid
Slegte tjming hoor doe maar vrijdag en donderdag roggek ie dat effe :? 😄
niek lamberink
Nee maandag en dinsdag
Gebroeders Smid
Oh zwak hoor
niek lamberink
Ik ben wel mee geweest
Gebroeders Smid
Nou met die 8 rijer
niek lamberink
Met de acht rijer
gerben 2
Dus julie bekvechten opinternet ook al
niek lamberink
En dan een keer een 10 rijer
niek lamberink
die smid bekvecht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 870 Speedstar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!