Deutz-Fahr agrotrac 150.Dit is het nieuwe model van de agrotrac/same laser 150. Het oude model (wat afgeleidt was van de Lamborghini 1506) wordt vooral in zuid-afrike en zuid-amerika verkocht. http://

Deutz-Fahr Agrotrac 150

91 foto's van @poech prut

poech prut
Deutz-Fahr agrotrac 150.

Dit is het nieuwe model van de agrotrac/same laser 150. Het oude model (wat afgeleidt was van de Lamborghini 1506) wordt vooral in zuid-afrike en zuid-amerika verkocht. eldeyab.net/

Met dit model (wat afgeleid is van de Same Silver 110-130) proberen ze waarschijnlijk ook de europese markt te bereiken.

Reacties

Ronijn
Rare same zooi. K zie liever een agrotron ofzo
Pieter-JanA
Groot verschil tussen deze agrifac en de vorige...
sebas deutz150
Waarom ? laat dat lekker same heten (Het is ook een echte same) maar neit onder deutz verkopen
poech prut
Idd, vind deze in de same kleuren ook mooier. Denk trouwens dat deze trekker toch niet voor europa is.

Wel dikke steekassen
sissens
Pfff wat een ding
nico_deutz
Ik, nico_deutz en sebas deutz150 hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz-Fahr agrotrac 150 (Poseren)
Jelmer Deere
Dat is het ontwerp van Lamborghini, dus niks nieuws aan.....
poech prut
Dat zeg ik toch ook:P
NAbbink
Deze trekker was niet voor Europa. Ik heb die vertegenwoordiger gesproken daar, en die zei dat. De trekker is ook behoorlijk kaal, geen toeters en bellen, geen powershift etc, zodat de afrikanen er zelf aan kunnen sleutelen. Al denk ik dat er ook hier wel boeren zijn die een simpele trekker van 150 pk, zonder toeters en bellen en voor een leuke prijs best zouden willen kopen.
KHD Deutz-Fahr
Deutz-Fahr is het belangrijkste merk binnen de Same Deutz-Fahr group, anders was deze trekker wel in Same kleuren gespoten.
RobDeutz104
En in de derde wereld landen heeft Deutz best nog wel een aandeel met dit soort trekkers
jordi 1455
@Jelmer Deere

Same jelmer, Lamborghini had totaal andere zijpanelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotrac 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!