Foto van een Terex Verreiker, bezig met poseren. klaarmaken voor tf'er voorbeltrummer. Foto is geplaatst door InterSprinter op 07-03-2010 om 19:03:24, met 9 reacties.

Terex Verreiker

93 foto's van @InterSprinter

InterSprinter
Foto van een Terex Verreiker, bezig met poseren. klaarmaken voor tf'er voorbeltrummer

Reacties

Coen716
Is die van ottink?
InterSprinter
Ottink ja.. steffie enzovoort 😛
voorbeltrummer
Haha rubben ons niet beledigen he mja waarom ben jij toen het dakraam vergete afte kitten?? haha water kwam zo noar binnen hen
InterSprinter
Ik beledig je niet 😉 dakraam heb ik heel toevallig niet getest op lekkage.. zit niet in mijn standaardprocedure bij verreiker klaarmaken..
voorbeltrummer
Haha slimmen vogel
fiat 666
Lijkt mij wel een handige
voorbeltrummer
Is zeer handig we wille um niet meer missen hij is klein weegt ma 4ton dus en voor het werk wa wij um voor gebruiken is het een zeer handig ding kleine draaicirel t engige nadeel is dat ie zo laag bij de grond zit je zit nogal snel vast ma moei gwoon effe mee oppasse
voorbeltrummer
Haha tot dat ie op hol sloeg:P

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!