Foto van een John Deere 4630, bezig met poseren toen deze midden jaren 80 op het bedrijf kwam. Foto is geplaatst door jo op 18-05-2010 om 11:05:01, met 9 reacties.

John Deere 4630

jo
Foto van een John Deere 4630, bezig met poseren toen deze midden jaren 80 op het bedrijf kwam

Reacties

JohnDElema
Mooi
kleine voorwieltjes ja 😃
RobinBos
Weet je ook waar deze trekker later heen gegaan is? of hebben jullie hem nog steeds?
JD BORN 2 FARM
Haha het lijkt idd wel wat op die 4630 van jullie, vooral op die foto met die brede banden achter op
RobinBos
Zoveel van die trekkers zijn er ook niet geleverd in Nederland, kans 1 op 5 dat dit de onze is geloof ik. Bij die van ons zijn de steekassen afgezaagd, en niet zo lang meer als deze.
jo
Hij is van ons uit naar Veghel gegaan met een 14 m3 veenhuis ton erachter, toen lagen er wel 30.5 banden op, te zien op een andere foto die ik geplaats heb.
jo
Is dat die 4630 die voor die vierkante balenpers staat?
Dat is een andere lijkt mij.
RobinBos
Ja, dat is de onze. Dan is het ook een andere denk ik. de onze heeft eerst in zeeland gedraaid, en daarna ergens in gelderland/overijssel ofzo. de onze zitten ook geen 30.5 onder, maar 800, praktisch hetzelfde, op de aanduiding na dan.
jo
Ja zo werden ze toen nog niet aangeduid.
Zou wel eens willen weten waar deze is gebleven, is volgens mij nog niet zo lang weg uit Vegchel volgen een Bandenfirma aldaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!