Foto van een New Holland TC 270, bezig met balen halen. De dam op het perceeltje was te smal voor de wikkelaar, dus toen moest ik ze met het new hollandje over de dam rijden, maar hij had het er zwaar

New Holland TC 210

32 foto's van @MartijnJD

MartijnJD
Foto van een New Holland TC 270, bezig met balen halen. De dam op het perceeltje was te smal voor de wikkelaar, dus toen moest ik ze met het new hollandje over de dam rijden, maar hij had het er zwaar mee!

Reacties

sebas deutz150
Normaal pak ze ze toch wel anders ?
williamJD
Ik denk het niet want als de dam al te smal voor de wikkelaar is,dan moet die baal er in de breedde ook niet door kunnen.
jd 1640
Hoe kan de pers dan door de dam heen ???
die zijn meestal even breed 😉
JD 7920
Weet niet wat voor wikkelaar. maar een mc hale is de smalste ook niet
frank91
Waarom die baal zo pakken? maakt mij niet wijs dat die breder is als de pers zelf...
MartijnJD
De pers paste er precies doorheen en de McHale wikkelaar was net te breed, normaal zouden we hier de shovel voor gebruiken maar die was stuk... en in de breedte pakken heeft geen zin want dan kwamen die prikkers er haast niet in en dan was hij alsnog gaan stijgeren;)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TC 210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!