een Volvo A40E, bezig met tractorpulling.in het zuid limburgse gulpen op 18 juli 2010. Foto is geplaatst door john-deere-power op 23-07-2010 om 02:21:40, met 11 reacties.

Volvo A40E

672 foto's van @john-deere-power

john-deere-power
Een Volvo A40E, bezig met tractorpulling.in het zuid limburgse gulpen op 18 juli 2010

Reacties

Abarth
En? wat trok dit ding?
stevenpaas
Welke sleepwagen is dit?
Dit ding trok met gemak 11 ton naar de full pull en hij had ook nog de bak vol met zand liggen.
B - W
Enig idee wat ie dan weegt? 😃 50 ton??
B - W
Sterker nog, las dit net op vastgereden.nl -->> de machines beschikken over een zescilinder 16 liter motor, hebben een vermogen van 350 kw (476 pk) bij 1800 omw/min en zijn standaard uitgerust met airconditioning. De Volvo A40E fs dumpers hebben een eigen gewicht van 30,6 ton en een nuttig laadvermogen van 39 ton.
ihc-driver
Hij had m niet over de streep getrokken zonder dat zand in de bak, waarschijnlijk begon die dan te stuiteren. En het is wel een beetje koffiedik kijken, ze zijn veel zwaarder dan een tractor, meer vermogen veel meer koppel en 6wielaandrijving met sper op alle assen.
B - W
Dat zie jij heel helder! ihc driver!!
stevenpaas
Welke sleepwagen is dit?
Fendt-Koen
Willy van firma janssen. Heel misschien dit jaar zelf mee trekken met een cat 740 😃
fendt_power_fan
Waar was je dan met je 740? Hahaha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo A40E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!